Back

Belegger Shou Xin Wu onthult zijn vastgoed geheimen

boek-vastgoedgeheimenShou Xin Wu is twee jaar geleden begonnen met vastgoed en heeft zijn doel om financieel vrij te worden bereikt. Nu wilt hij graag anderen inspireren hetzelfde te doen. Hij legt in dit boek uit hoe je in deze tijd, waarin veel mensen de stap niet durven te maken, toch succesvol kunt beginnen.

Van alle mogelijkheden om je geld slim te investeren, is vastgoed een veilige keuze met veel groeipotentie. Sparen wordt steeds moeilijker en investeren steeds belangrijker. Het grote verschil met andere beleggingen is dat je met vastgoed maandelijkse (huur)inkomsten kunt halen. Je investeert in een woning, deze kun je op korte termijn verkopen met winst of op lange termijn aanhouden en er maandelijkse inkomsten uit genereren.

‘Investeren in vastgoed is voor iedereen!’ Een uitspraak die getransformeerd is tot Shou Xin Wu’s levensmotto. Zijn vastgoed geheimen worden in dit nieuwe boek onthult, zodat je je eigen financiële doelen kunt bereiken.

 

Wie is Shou Xin Wu?

shou-xin-portretShou Xin Wu (1988) groeide op in een gezin van gescheiden ouders, deels levend van een bijstandsuitkering. Een jeugd waarbij de financiële zorgen groot waren, inspireerden hem tot actie.

Zijn grootste inspiratiebron Rich dad, Poor dad van Robert Kiyosaki, spoorde hem aan om zich te verdiepen in vastgoed en geld. Begin 2019 kocht hij in korte tijd 10 panden aan, zonder voorgaande ervaring en vrijwel geheel met extern kapitaal.

Deze manier van geld verdienen wilde hij graag ook aan anderen leren. Hieruit is Real Estate Masterclass ontstaan, een bedrijf waarmee hij (startende) vastgoedinvesteerders traint en op weg helpt.

 

Waarom investeren in vastgoed?

In 2021 hebben we te maken met een buitengewone situatie op de Nederlandse woningmarkt. Er zijn weinig woningen beschikbaar en de vraag is enorm, met als gevolg een piek in de huizenprijzen. Waarom zou je op de piek beginnen met het kopen van huizen? Shou Xin is twee jaar geleden begonnen en blijft ook nu nog investeren in onroerend goed omdat dit de enige belegging is waarbij je zonder veel risico toch maandelijks financiële inkomsten kunt creëren.

boek-lancering-vastgoedgeheimenIn de woningmarkt cyclus zullen tijden van recessie en groei elkaar afwisselen, net als iedere markt. Zolang je weet wat je moet doen en leert hoe je moet handelen in vastgoed, is het altijd het beste moment om te beginnen en financieel vrij te worden.

Met name in Nederland hebben we te maken met een stabiele woningmarkt. De prijzen kennen stijgingen en dalingen, maar een woning verkopen of verhuren mét rendement kan over de lange termijn altijd.


Dit handboek is voor elke starter en belegger op de vastgoedmarkt:

‘Het boek van Shou Xin is helder geschreven. Het beeld rond vastgoed is uitstekend weergegeven.’ – Ton van Oosten, Advocaat-Partner Geschillen en Vastgoed, DVAN Advocaten

‘Shou Xin heeft een visie die zowel uniek als vanzelfsprekend is. Een aanrader!’ – Hendrik van Zadelhoff, adviseur voor vastgoed financiering, Sellacorte BV

‘Dit boek geeft goede inzichten, is zeer leerzaam en bovenal inspirerend. Top!’ – Nemanja Gudelj, voetballer Sevilla FC, oud-voetballer NAC, AZ en Ajax

Titel: Vastgoedgeheimen
Auteur: Shou Xin Wu
Illustraties: Marijke van Veldhoven
Publicatie datum: Juni 2021
Formaat: 12 x 20 cm
Features: Nederlandstalig, softcover, 249 pagina
ISBN: 9789090343280
Prijs: €24,95, incl. BTW, excl. verzendkosten
Vanaf nu hier te bestellen
Colette Houben
Colette Houben

Bekijk de video nu

Vul je naam & e-mail in om toegang te krijgen

We zullen je e-mail niet misbruiken voor spam of verkopen