Over Ons

Vastgoed als succesformule voor een financieel vrij leven

Wij zijn Real Estate Masterclass, hét vastgoed platform met een van de grootste investeerders communities in heel Nederland. Investeren leuk en toegankelijk maken voor iedereen – dat is de missie.

Heb je spaargeld?

Starter, professional, jong, oud, man, vrouw – iedereen kan investeren. Met behulp van onze bewezen strategie transformeer jij jouw spaargeld in een solide, passieve inkomstenbron die waardevast en en toekomst-proof is. 

Bezit je een huis?

Dan is de kans groot dat je overwaarde op jouw woning hebt. Ons team is gespecialiseerd in het verzilveren van overwaarde en helpt je van A tot Z met het herinvesteren van deze overwaarde in een beleggingspand. 

Een bewezen 360 graden benadering

01

Coaching

Doorloop een bewezen stappenplan onder begeleiding van een professionele vastgoed coach. Kennis, ervaring en expertise vertaalt naar een toepasbare formule voor iedere situatie. 

02

Community

Maandelijkse events, inspirerende talks, en dagelijkse motivatie. Word onderdeel van een van de grootste en leukste investeerders communities van Nederland. Bij Real Estate Masterclass doen we het samen.

03

Netwerk

Off-market deals, financierders, aannemers, klusjesmannen – noem het maar op! Wij beschikken over een zelfvoorzienend netwerk waarin alle tools worden aangereikt om jouw vastgoed portfolio uit te bouwen. 

Wat je gaat bereiken met behulp van onze strategieën

Ons Team

Floris Zwolsman

Co-Founder

Robin de boer

Co-Founder

Shou Xin Wu

Co-Founder & Coach

Klaar voor jouw eerste investering?